Cosmetische bindweefselmassage gelaat

Een bindweefselmassage is een perfecte behandeling om de huid te laten stralen! De behandeling heeft als doel de huidconditie te verbeteren waardoor deze er jonger, frisser en strakker uit komt te zien. Het is een mooie (preventieve) anti-aging behandeling die onder andere zorgt voor verbetering van huidstructuur en teint. De bindweefselmassage stimuleert de aanmaak van fibroblasten en een sterke huid doorbloeding. Fibroblasten zijn verantwoordelijk voor de aanmaak van collageen en elastine en zorgen voor de elasticiteit en stevigheid van de huid. 

Behandeling

Cosmetische bindweefselmassage is een massage van het bindweefsel van het gelaat, hals en decolleté. Tijdens de behandeling wordt dmv de stevige massagegrepen in het bindweefsel van de huid de doorbloeding gestimuleerd. Doorbloeding is zeer belangrijk, omdat het bloed zuurstof en andere voedingsstoffen naar onze huid kunnen worden vervoerd. Ook gaan de afvalstoffen natuurlijk weer mee terug. In de huid kunnen onderhuidse verklevingen zitten die de doorbloeding stagneren. Tijdens de bindweefselmassage worden deze verklevingen losgemaakt. 

Na de eerste behandeling is er al zichtbaar resultaat. Voor het meest optimale resultaat is het nodig om in kuurverband te behandelen. Het aantal behandeling is per persoon verschillend. Naarmate de kuur vordert wordt het weefsel soepeler en gaat de structuur van de huid er steeds beter uitzien. Gemiddeld 5 tot 10 keer. Afhankelijk van de indicatie en huidconditie. 

Bindweefselmassage is geschikt voor bijna alle huidtypen, ook voor de dunne, gevoelige en couperose huid. 

Let op: Belangrijk voor het uitvoeren van de cosmetische bindweefselmassage en/of cupping in het gelaat. 

Botox: na behandeling een week wachten tot het uitvoeren van de cosmetische bindweefselmassage of de zone waar botox geplaatst is niet behandelen. 

Fillers: Na behandeling twee weken wachten tot het uitvoeren van de cosmetische bindweefselmassage en/of cupping of de zone waar filters geplaatst zijn niet behandelen. 

BINDWEEFSELMASSAGE GELAAT

€65,-

45 min.

Bindweefselmassage gelaat kuur 5x € 300

Bindweefsel massage gelaat kuur 10x € 585 

BINDWEEFSELMASSAGE GELAAT INLC. CUPPING

€79,-

60 min.

Bindweefselmassage gelaat incl cupping 5x € 355

Bindweefselmassage gelaat incl cupping 10x € 685

MAAK EEN AFSPRAAK

Telefoon:
06 50 83 73 36
Email:
info@bysuusskinstudio.nl
Adres:
Kapelaan J.A. Heerenstraat 24 5683EE BEST